GSM ONTVANGST IN DE WIJK

GSM NETWERK CONTROLEREN

Geachte wijkbewoners,

 

Er worden door diverse inwoners van de Velden grote problemen ervaren met de ontvangst van het GSM signaal voor de mobiele telefoon of de smartphone.

Dit ontvangstprobleem lijkt structureel van aard en komt bijvoorbeeld steeds voor op een aantal dezelfde plekken, maar ondanks diverse klachten is er nog geen of weinig verbetering geconstateerd. Drie van die locaties waar de mobiele telefoonverbinding bijvoorbeeld regelmatig wegvalt zijn:

 

1. Havendreef ter hoogte van de Beginweg

2. Havendreef ter hoogte van de rotonde

3. Magneetveld

 

KPN heeft zelfs aangegeven dat zij niets extra’s zullen doen wanneer het ‘slechts’ om individuele problemen gaat, maar pas echt in actie zullen komen wanneer een grotere groep dezelfde klachten heeft (Hier lijkt het Youp van ‘t Hek effect van een aantal jaren geleden kennelijk alweer uitgewerkt).

Om deze reden wil ik de vraag over de kwaliteit van het GSM signaal ook bij U neerleggen, om te inventariseren hoe breed het probleem werkelijk bestaat in de Velden en om op die manier een serieuzere reactie van de telefoon providers te ontlokken, die uiteindelijk moet leiden tot de oplossing van dit probleem.

 

Ik verzoek U daarom een paar minuten van Uw tijd aan het beantwoorden van de enquête te besteden.

Met de antwoorden hierop kunnen we naar de telefoonproviders gaan om ze te verzoeken verbetering in de situatie aan te brengen.

Alvast hartelijk dank voor Uw medewerking!

Klik op onderstaande link om de enquête in te vullen.

Om het mobiele netwerk op uw lokatie te bekijken klik hier of op onderstaande kaart.